2014. április 28., hétfő

Zöld élelmiszerek széles választéka

Az Energy zöld termékei kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak, így az egészségtudatosan élők és a vegetáriánusok is nyugodtan fogyaszthatják!

CHLORELLA

A préselt Chlorella tabletták édesvízi Chlorella pyrenoidosa algát tartalmaznak, amely rengeteg biológiai kötésű vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofil gazdag forrása. Stimulálja az immunrendszert, javítja a belek működését, védi a sejteket a szabad gyökökkel szemben, és támogatja a szervezet detoxikációját.


BARLEY


A fiatal árpa gazdag természetes forrása az elengedhetetlen tápanyagoknak, ásványoknak és vitaminoknak, ám kivételessége elsősorban az igen gazdag, több mint 20 élő enzim-, rost-, aminosav- és növényi fehérjetartalmában rejlik, mivel szervezetünk ezeket könnyedén fel tudja használni az egészséges növekedéséhez, és ideális prevenciót biztosítanak a patológiai állapotok kialakulásával szemben.


SPIRULINA BARLEY




Segít a daganatos, a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében, segíti a hasnyálmirigy működését, normalizálja a vércukorszintet. Gyulladásellenes hatása miatt jól alkalmazható egy sor bőrbetegség, valamint a belső szervek krónikus gyulladásos állapotai esetében. Segít a lerakódott nehézfémek eltávolításában a szervezetből.


További információkat weboldalunkon talál.

Látogasson el hozzánk!